Protein Cocoa Cream

Protein Cocoa Cream

Крем од какао, збогатен со суруткин протеин и висок процент на лешници.
View Product
Protein Vegan Cream

Protein Vegan Cream

Протеински вегански крем со оризово и сојно млеко, како и протеин од соја.
View Product
Protein Peanut Butter

Protein Peanut Butter

Путер од кикиритки со протеин од сурутка.
View Product
Protein White Cream

Protein White Cream

Крем од бело “чоколадо” со протеин од сурутка.
View Product
Protein Caramel Cream

Protein Caramel Cream

Крем со вкус на карамела со протеин од сурутка.
View Product